Sörkészletek

A szórakozás, az ételek és a barátokkal való találkozás szerelmeseinek sörkészletünk van - sörasztal 2 paddal. A kerti sörkészlet ideális családi összejövetelekhez, grillezéshez vagy kerti összejövetelekhez. Könnyen összecsukható – egyszerűen oda viheti, ahol szüksége van rá.

Paraméterek

Szín:

Anyag:

Sörkészletek

Műanyagból és fából készült padkészletekkel egyaránt rendelkezünk. A műanyag sörpadkészlet alacsony karbantartási igényű, könnyebb és könnyen szállítható(akár össze is hajthatja, és hordozható, fogantyúval ellátott hordtáskába csomagolhatja). Van egy összecsukható büféasztalunk is , amely hasznos és mindig kéznél lehet. A fából készült sörkészlet háttámlával vagy anélkül is stabil, az acélszerkezetnek köszönhetően.Összecsukni is könnyű - összehajtható, és könnyedén szállítható az autó csomagtartójában.

Adatvédelmi beállítások

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait is használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban működő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés