Rólunk

juraj

Hogyan kezdődött az egész?

Történetünk 2015 körül kezdett íródni, amikor az interneten próbáltunk megfelelő lakberendezési kiegészítőket találni az otthonunkhoz. Azonban vagy rendkívül drága, vagy olcsó és rossz minőségű termékeket találtunk. Nem volt olyan üzlet, amely szép dizájnnal rendelkező termékeket hozott volna tisztességes áron a szlovák, a cseh és a magyar piacra. Így született meg az ötlet - miért ne hozhatnánk létre saját webáruházat, és fedezhetnénk le az igényt, hogy ne legyünk egyedül? Vásárlóink ezrei később meggyőztek minket arról, hogy helyesen cselekedtünk és még mindig helyesen cselekszünk, köszönjük!

 

Mit kínálunk Önöknek?

"Küldetésünk, hogy Önökkel együtt kellemes légkört teremtsünk otthonukban, és mindent megadjunk, amire az élethez, a pihenéshez és a kényelmes munkához a műhelyben vagy a kertben szükségük van."

Arra törekszünk, hogy portfóliónk változatos legyen, hogy egy helyen mindent megtaláljanak, amire szükségük van. Webáruházunkban a szenvedélyes kertészek számára kínálunk felszereléseket, akik szeretik gondozni a kertbirodalmukat, de azoknak is, akik a kertben szeretnének pihenni és feltöltődni. Természetesen gondolunk a barkácsolókra is, akik mindig kedvvel és lelkesedéssel javítanak meg valamit. Emellett kellemes dizájnnal és nagyszerű használhatósággal rendelkező bútorokat és lakberendezési kiegészítőket is találnak nálunk.

 

✔️ Széles termékkínálat - minőségi darabok széles választékával rendelkezünk a belső és külső terek számára.
✔️ Új termékek - folyamatosan bővítjük kínálatunkat új termékekkel az otthon, a kert vagy a műhely számára.
✔️ Német minőség - nem vesszük félvállról a beszállítók kiválasztását, elsősorban a Németországból származó minőségi árukra összpontosítunk.
✔️ Megfizethető árak - mottónk a "minőség megfizethető áron". A termékeket úgy választjuk ki, hogy azok a lehető legnagyobb vásárlói csoport számára megfizethetőek legyenek.
✔️ Expressz szállítás - termékeink 99%-a raktáron van, a rendeléstől számított 48 órán belül mindig szállítunk. 

 

Értékeink

ko Kommunikáció
azonnal válaszolunk és megbízható ügyfélszolgálatunk van. Szívesen adunk Önnek tanácsot, segítünk a kiválasztásban vagy további információkkal szolgálunk.
p Barátságos megközelítés
minden nap itt vagyunk az Ön számára, akár telefonon, akár a trencséni ügyfélszolgálati ponton. Nálunk kellemes környezetet és barátságos légkört talál.
l Emberiség
mi nem egy újabb névtelen webáruház vagyunk. Webáruházunk működése mögött konkrét arcok állnak, élükön a mindig jól hangolt főnökkel, Juraj Hanták alias Jurhan. Hívjon, majd meglátja :)
t Csapatmunka
összefogunk. Olyan csapatot alkotunk, amelynek világos elképzelése van a jövőbeli irányról és a vállalati értékekről.
r Fejlesztés
fejlesztjük magunkat és webáruházunkat. Gondoskodunk webáruházunkról - fokozatosan fejlesztjük és tökéletesítjük, hogy Ön jól és kényelmesen vásárolhasson nálunk.
Örülünk, ha Ön is csatlakozik elégedett ügyfeleinkhez!

 jurhan

Adatvédelmi beállítások

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait is használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban működő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés