Asztalok és kisasztalok

Egyedi asztalok és kisasztalok egyedi terekhez. Eredeti darabok, amelyek bármilyen belső teret vonzóbbá tesznek. Elegáns kialakításuknak köszönhetően feldobják a helyiséget, kivitelezésüknek köszönhetően pedig praktikus bútordarabjai a belső térnek.

Paraméterek

Szín:

Anyag:

Asztalok és kisasztalok

Magasfényű dohányzóasztalaink egyedi dizájnnal, praktikussággal és egyedi funkcióval büszkélkedhetnek, amivel nem minden dohányzóasztal rendelkezik. Ez a bútordarab forgatható, így mindhárom szintjét variálhatóan használhatja. Mozgasd, forgasd és csúsztasd, ameddig csak kedved tartja, nagyon jól fogsz szórakozni ezzel az asztalkával!

Adatvédelmi beállítások

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait is használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban működő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés