Kerti felszerelések

Egyszerűen szeretjük a fát. Egyértelműen ez a legnagyobb kedvenc a kerti bútorok anyagai között. A természet részének érezzük magunkat tőle. Kellemes az érintése és a szemnek is egyaránt.

Paraméterek

Szín:

Anyag:

Kerti felszerelések

Kínálatunkban akácfából és akácfenyőből készült kerti ülőgarnitúrákat talál, amelyek mintázatukkal elvarázsolják Önt. Eukaliptuszfából készült fa ülőalkalmatosságokat is talál nálunk – ezek nagyon tartósak, erősebbek és keményebbek.

Kerti ülőgarnitúráink egy része még FSC® tanúsítvánnyal is rendelkezik.. Mi ez? Az FSC® logó olyan termékekkel büszkélkedhet, amelyek felelősen kezelt erdőkből származó fából készültek. Ezt a Forest Stewardship Council® (FSC®), egy nemzetközi nonprofit szervezet kezeli, amely segít megvédeni az eltűnőben lévő, veszélyeztetett és leromlott állapotú erdőket, és függetlenül tanúsítja a felelősen kezelt erdőket.

Adatvédelmi beállítások

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait is használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban működő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés