Nyugágy

Élvezze a nyugalom pillanatait, és élvezze a pihenést egy kényelmes nyugágyon. A kertben, a teraszon, a medencénél, a horgászatban vagy akár a szaunában. Kínálatunkban napozóágyak széles választékát találja - ergonomikus formájú, összecsukható, napernyővel ellátott, könnyű alumínium, klasszikus fa... Válassza ki a sajátját!

Paraméterek

Szín:

Anyag:

Nyugágy

A kerti nyugágyak a kert vagy a terasz népszerű kiegészítői, és remek hely a pihenésre és kikapcsolódásra. A választáskor vegye figyelembe a nyugágy anyagának típusát, súlyát, összecsukhatóságát, formáját és színét.

Adatvédelmi beállítások

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait is használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban működő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés