Kerti házak

A kert rendezett és a szerszámok szépen a helyükön. A kerti ház az Ön hatalmas segítője lesz – hasznos tárolóhely és nagyszerű védelem az eső, a közvetlen napsütés vagy a hó ellen.

Paraméterek

Szín:

Anyag:

Kerti házak

Egy rendezett, szerszámok nélküli kert minden nap mosolyt csal az arcára. Az összes kerti szerszám (kapák, lapátok, cserepek, tömlők, gereblyék, kaszák, talicska...) kényelmesen, egy helyen tárolható – így pontosan tudja, hogy mi hol van. A mi teljesen fémből készült kerti házaink horganyzott acéllemezből készülnek, visszahúzható ajtókkal és szellőzőnyílásokkal rendelkeznek a levegő keringtetése érdekében.

A kerti ház terét nagyon szépen az Ön igényeihez igazíthatja – használhat polcokat, állványokat, fogasokat és különböző akasztórendszereket. A kreativitásnak itt nincsenek határai!

Adatvédelmi beállítások

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait is használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban működő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés