Komódok és ládák

Kicsit több tárolóhelyre van szüksége valamelyik szobájában? A komódok, ládák vagy zsámolyok ideálisak erre a célra – nem foglalnak sok helyet, de rengeteg helyet adnak azoknak a dolgoknak, amelyeket nem tudsz hova tenni (magazinok a nappaliban, játékok a gyerekszobában, ágynemű a hálószobában vagy cipők az előszobában).

Paraméterek

Szín:

Anyag:

Komódok és ládák

A tárolóhely mellett a zsámolyok és ládák egy másik funkciót is ellátnak - ülőhelyként is használhatja őket. Akár öltözködéshez a hálószobában, öltözködéshez az előszobában vagy étkezőpadként a konyhában. Sokféleképpen felhasználhatók, összecsukható ládákat vagy összecsukható zsámolyokat is talál a kínálatunkban.

Adatvédelmi beállítások

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait is használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban működő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés