Szerszámok

Valamit meg kell javítani, meg kell húzni, le kell zárni vagy ki kell cserélni? Mindig legyen kéznél egy szerszámkészlet, és mindig legyen készenlétben! A szerszámkészletben lévő szerszámokat a mesterek értékelik a gyártáshoz vagy javításhoz, de a „nem mesterek“ is a kisebb otthoni javításokhoz.

Paraméterek

Szín:

Anyag:

Szerszámok

A táskában található szerszámkészletek kulcsokat, fogókat, csavarokat, szorítókat, csavarhúzókat, kalapácsot stb. tartalmaznak – mindent, amire egy helyen szüksége van. A zárható alumínium- vagy műanyag tokban lévő multifunkciós szerszámok garantálják, hogy segítői nem vesznek el, és könnyen magával viheti őket bárhová, ahol szüksége van rájuk.

Adatvédelmi beállítások

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait is használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban működő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés