Ház homokozóval - nyári kényelem gyerekeknek és szülőknek

14.5.2024 13:45.39 59

Gyermekek gondtalan nevetése, mindenhol tele formákkal, lapátokkal és kreatív alkotásokkal. A homokozó kertes ház egy olyan hely, ahol a szórakozás soha nem ér véget. Ha egy módot keresel gyermekeid friss levegőn való szórakoztatására és egészséges fejlődésük támogatására, egy kicsúsztatható homokozóval ellátott faház a tökéletes választás!

Ház homokozóval - nyári kényelem gyerekeknek és szülőknek

Egy hely tele örömmel és kreativitással

A homokozóval ellátott kertes gyerekház mágnesként vonzza a gyerekek örömét, kacagását és kalandját. Ez egy olyan hely, ahol a gyerekek önmaguk lehetnek, ahol álmodhatnak és alkothatnak.

A homokozóban való játék első pillantásra egyszerű „szórakozásnak" tűnhet. Ez a tevékenység azonban nagyon természetes és előnyös a gyermekek számára. A gödrök ásása, homokvár építése, süteménykészítés vagy homokból alkotott alkotás fejleszti a gyerekek képességeit. Támogatja a kognitív, érzelmi és motoros készségek fejlődését. A homokban való játék megmutatja a gyerekeknek, hogyan kell koncentrálni, hogyan kell kitartónak lenni és azt is, hogyan kell együttműködni.

 

Mit nyújt a homokozó a gyerekeinek?

 🗸 biztonságos szórakozás

 🗸 játszani a friss levegőn

 🗸 aktívan töltött időt a gyermek egészséges fejlődésének támogatására

 🗸 olyan tevékenység, amely órákon át szórakoztat

 🗸 finommotorika és egyéb készségek fejlesztése

 🗸 a kreativitás és a képzelet támogatása

 🗸 szociális készségek fejlesztése

 🗸 kellemesen eltöltött pihenőidőt Önnek – a szülőknek is

Játszóház homokozóval

 

➟ Kínálatunkban megtalálja fa játszóház homokozóval, amely játékteret, kalandot és kutatást biztosít gyermekeinek. 2 részből áll - egy ház tetővel és fix korláttal és egy homokozó deszkával az üléshez. Mit kínál?

 

Egy ház behúzható homokozóval

Homokozó verandával 130 × 130 × 143 cm, tömör fenyő, színe barna-kék

 

1. Egyszerűen le kell fedni a homokozót

A homokozót játék után érdemes letakarni egy ponyvával - de ennél a háznál ez nem így van. Könnyedén elrejtheti a homokozót a kerekeken eltolható tornácnak köszönhetően, így a homok védett az állatoktól, a szennyeződéstől és a nedvességtől. Nincs több repülés és vitorlák tépése.

→ TIPPÜNK: Ha játék után túl nedves a homok, hagyja megszáradni, ideális esetben a napon. Így hosszabb ideig tarthatja jó állapotban a homokot. Ne felejtse el rendszeresen cserélni a homokot – 1-2 évente ajánlott.

Tolóveranda a homokozó felett

 

2. A házat bárhová áthelyezheti

A kerekeknek köszönhetően ez a kertes ház mobil. Könnyen és probléma nélkül áthelyezheti egy másik helyre.

Mozgatható ház gyerekeknek

Homokozó verandával 130 × 130 × 143 cm, tömör fenyő, barna-szürke

 

3. Véd a naptól

A kint a levegőben eltöltött idő a legjobb napi tevékenység a gyermekek számára – jótékony hatással van szellemi és fizikai egészségükre. Ez a ház lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy új dolgokat próbáljanak ki, kísérletezzenek és fedezzenek fel, miközben nyáron praktikus menedéket nyújtanak a forró napsütéstől. A ház tetője vízlepergető anyagból készült és kínál védő UV faktor 50+.

Napfény ellen védő lombkorona a házon

 

4. Kényelmes ülést biztosít

A homokozó teljes kerülete körül található ülésdeszka, amely kényelmes ülést biztosít gyermekeinek a homokban való játék közben. A gyerekek is használhatják a területet saját egyedi homokalkotások elkészítésére.

→ Az ülőfelület deszkái rendelkeznek lekerekített sarok a nagyobb biztonság érdekében játék közben.

Lekerekített szélű homokozó

 

5. Kisebb kertbe is elfér

Ez a házzal ellátott homokozó kompakt méretekkel rendelkezik. A homokozó behelyezése után a talpa 130 × 130 cm, a ház magassága az előtetővel együtt 143 cm. Ennek köszönhetően kisebb kertekben vagy teraszon is elfér.

 Kompakt ház homokozóval

 

6. Tárolóhelyként is szolgál majd

Ha nem kell homokozónak használni a ház alatti teret, használd tárolóhelynek! Különféle kültéri játékokat vagy gyermek kerti szerszámokat illeszthetsz bele, amely védve lesz a naptól és az esőtől.

 Faház tárolóhellyel

 

Kreatív sarok az egész családnak

A homokozóval ellátott kertes gyerekház több, mint játékhely – ez a végtelen szórakozás forrása a kaland, tanulás és fejlődés helye. Éppen ezért sok kisgyermekes család kedvelt kiegészítője az udvarnak vagy a kertnek. Egy ilyen házba történő befektetés befektetés gyermekei szórakoztató és egészséges fejlődésébe.

 

Élvezze a nyarat a kertben gyermekeivel ▼▼▼

Kültéri felszerelés gyerekeknek

1. Gyerek ülőgarnitúra napernyővel, kék-fehér-piros

2. Gyerek ülőgarnitúra napernyővel, rózsaszín és fehér

3. Gyermek reflektor Rennmeister, rózsaszín

4. Gyermek reflektor Rennmeister, narancssárga

5. Gyermek reflektor Rennmeister, zöld

6. 86 darabos színes puzzle alátét - bizonyítvány TÜV SÜD GS

7. 86 darabos puzzle matrac - kék

8. 86 darabos puzzle matrac - rózsaszín

 

Kellemes, pihenéssel és szórakozással teli nyári napokat kívánunk! 

 

 

Adatvédelmi beállítások

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait is használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban működő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés