cikkek

10.6.2024 14:00.00 738

Válassza ki a megfelelő napelemes zuhanyzót

Energiát ad és felfrissít a forró nyári napokon. Használhatja munka után a kertben vagy sportolás után. A kültéri zuhanyzó praktikus segítőtársként is szolgál a kertben, nyaralóban, nyaralóban, családi házban, uszodában vagy kempingben töltött nyaralás során. Ez a fenntartható megoldás szezonális zuhanyozási lehetőséget biztosít kevés pénzért és áram nélkül.

Olvasson tovább
3.6.2024 15:35.56 77

ÚTMUTATÓ: Hogyan válasszunk kerti nyugágyat?

Kényelem a napozóágyon, pihenés a zöld kertben, a teraszon vagy a medence mellett, jeges kávé vagy nyári ital a kézben, felelősség nélkül. Ez egy olyan időszak, ami csak neked szól! Egy kerti nyugágy képviselheti pihenőhelyét, ahol bármikor "feltöltődhet", kipihenheti magát a mindennapi nyüzsgésből. De hogyan válasszuk ki a megfelelő napozóágyat? Cikkünkben tanácsot adunk, hogy mire érdemes odafigyelni a kerti nyugágy kiválasztásakor, és hogyan válasszuk ki magunknak a megfelelőt.

Olvasson tovább
14.5.2024 13:45.39 40

Ház homokozóval - nyári kényelem gyerekeknek és szülőknek

Gyermekek gondtalan nevetése, mindenhol tele formákkal, lapátokkal és kreatív alkotásokkal. A homokozó kertes ház egy olyan hely, ahol a szórakozás soha nem ér véget. Ha egy módot keresel gyermekeid friss levegőn való szórakoztatására és egészséges fejlődésük támogatására, egy kicsúsztatható homokozóval ellátott faház a tökéletes választás!

Olvasson tovább
4.3.2024 9:44.36 203

Kerti szerszámok, amelyeknek köszönhetően élvezni fogja a kerti munkát

Függetlenül attól, hogy kertje éppen ébredez, vagy már a vegetációs időszak közepén jár, a megfelelő kerti szerszámok és kiegészítők kulcsfontosságúak zöld paradicsoma gondozásában. A minőségi szerszámok és tartozékok nemcsak a munkáját könnyítik meg, hanem növényei egészséges növekedését és szépségét is biztosítják. Ebben a cikkben megnézzük, melyek azok a darabok, amelyek biztosan nem hiányozhatnak a kertek birodalmából!

Olvasson tovább
5.2.2024 13:14.00 98

Ipari stílus - inspirációk otthonra és kávézóba

Fa egyedi patinával, fém elemekkel, nyers "kinézettel" és funkcionalitással – ez az ipari stílus. Az ipari csarnokok és gyárak környezetére épül, egyszerűséget és hitelességet hozva a belső térbe. Ez az egyik legnépszerűbb stílus a modern funkcionális belső terek tervezésekor. Otthonát, kávézóját vagy éttermét ipari stílusban tervezi berendezni? Hasznos tippjeink és inspirációink segítenek egyedi és stílusos enteriőr kialakításában!

Olvasson tovább
5.12.2023 14:30.00 516

Karácsonyi ajándékok 20000 Ft-ig

Olyat keresel, amivel családodat, barátaidat vagy ismerőseidet boldoggá teheti karácsonykor? Karácsonyi kínálatunkhoz olyan népszerű termékeket válogattunk 20.000 Ft alatt, amelyek mosolyt csalhatnak az arcra. Tekintse meg őket velünk!

Olvasson tovább
29.11.2023 9:00.00 160

Autó csomagtartó rendszerező - Mondjon búcsút a rendetlenségnek!

Teli rekeszek a kocsiajtókban, rendetlenség a csomagtartóban és mindenhova nem való dolgok gurulnak. Ha Ön is a "Legalább századszor takarítom fel az autómban, és nem sikerül" kategóriába tartozik, van megoldásunk. Az autószervező egy nem feltűnő, de hasznos kiegészítő, amely segít rendben és tisztán tartani autóját.

Olvasson tovább
10.11.2023 9:00.00 934

5 tipp a kellemes iroda kialakításához

Rengeteg időt töltünk az irodában (akár a munkahelyünkön, akár az otthoni irodában). Az, hogy hogyan érezzük magunkat egy adott munkahelyi térben, visszahat a motivációnkra és a termelékenységünkre. A munkakörnyezet hatással van a munkahelyi teljesítményünkre, valamint az egészségünkre és általános közérzetünkre, ezért érdemes odafigyelni rá.

Olvasson tovább
10.10.2023 12:15.00 818

Stílusosan vidéki stílusban

A vidéki életstílus sokféle formában jelenik meg, tükrözve a múltban élt egyszerű emberek életmódját. Lakása vagy háza belsejét berendezheti az angol vidék, a francia Provence, a skandináv minimalizmus és letisztultság, a múltbéli szlovák lakások, a mediterrán vagy sok más stílusban. A vidéki stílusokban azonban van egy közös nevező - a bútorok a kiegészítőkkel együtt funkcionálisak, nem csak szépek.

Olvasson tovább
  • 1
  • 2
Adatvédelmi beállítások

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait is használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban működő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés