Hűtés és fűtés

A nyári hónapokban a belső tér kellemes hőmérséklete felbecsülhetetlen értékű. A forró napokon jól illik egy hűvös szellő.Változtasson egy elviselhetetlenül fülledt napot kellemes, felfrissüléssel teli nyári nappá!

Paraméterek

Szín:

Anyag:

Hűtés és fűtés

Köszönhetően a ventilátornak, kényelmesen dolgozhat otthon vagy az irodában. Magas hőmérséklet esetén gondoskodik a kényelméről, a légáramlás intenzitását a saját hőérzetének megfelelően állíthatja be. A légkondicionáló további funkciókkal is rendelkezik - ventilátorként is szolgál, de emellett emellett hűteni, párásítani és tisztítani is tudja a levegőt. Az eredmény egy olyan jótékony klíma, amelyben igazán jól érzi magát.

Adatvédelmi beállítások

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait is használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban működő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés