Megvilágítás

Világítsa fel lakhelyét, és varázsoljon fényt és hangulatos, barátságos légkört. A megfelelő világítás (a lámpák megfelelő mennyisége és elhelyezése, a fényáram iránya és a fény intenzitása) teljesen megváltoztathatja egy helyiség jellegét és az összbenyomást.

Paraméterek

Szín:

Anyag:

Megvilágítás

A fény jobban hat ránk, mint sokan gondolnák – befolyásolja hangulatunkat, termelékenységünket és általános lelkiállapotunkat. Ne feledkezzünk meg a fény színéről sem - a kellemes, melengető szín megnyugtat és felkészít az alvásra, míg a kék tónusú fény gondolkodásra és termelékenységre ösztönöz.

Adatvédelmi beállítások

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait is használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban működő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés