Nagy teherbírású polcok nem csak a garázsban

10.5.2023 9:35.26 528

A polcrendszereket millióféleképpen használhatja. Sokoldalú segítők a különböző készletek, szerszámok és felszerelések rendszerezésében. Nagy teherbírásúak lehetnek, és igazán nehéz terheket is elbírnak. Tartson velünk, hogy megtudja, hol használhatja hatékonyan a polcrendszereket, és mire figyeljen a kiválasztásukkor!

Nagy teherbírású polcok nem csak a garázsban

Mit kell keresni az állvány kiválasztásakor

 

1 Anyag

Az állványokhoz használt anyagoknak egyértelműen erősnek, stabilnak és tartósnak kell lenniük. Gyakran alkalmaznak horganyzott acélszerkezetet, amely hosszú élettartamot garantál.

 

2 Terhelés

Az egyik legfontosabb paraméter, amelyre figyelni kell állvány vásárlásakor. A kamrába, garázsba, pincébe, műhelybe stb. szánt polcnak képesnek kell lennie arra, hogy hosszú ideig igazán nagy súlyt bírjon el. A nagy teherbírású polcok polconként 150 kg-ot vagy annál többet bírnak el egyenletes terheléssel.

 

3 Stabilitás

Ezt a minőségi anyagok használata és az egyes részek hatékony csatlakoztatási rendszere (pl. csavaros behúzható rendszer) garantálja.

 

4 Moduláris felépítés

Egyes állványok lehetővé teszik, hogy összekapcsolja őket egymással, így egy egész állványfalat hozhat létre. Gondolja át ezt, mielőtt választ - ha több tárolóhelyre van szüksége, mindenképpen nyúljon a biztosítható megoldásokhoz.

 

Hol lehetnek hasznosak a polcok?

Nagy teherbírású állványok számos helyen használható, mind a lakásban, mind a házon kívül. Rengeteg helyet biztosítanak mindenféle dolog tárolására, nagy súlyokat is elbírnak, erősek, stabilak, elég mélyek és szükség esetén könnyen áthelyezhetők egy másik helyre. Hol tudnak a legtöbbet segíteni?

 

  • Műhelyeszközök, műszerek, szerszámok, különböző segédeszközök...
  • Garázs – autó, motor, kiegészítők, kerékpáros kiegészítők, sportfelszerelések, ritkán használt dolgok (sílécek, szánkók, úszómedence...), kerti szerszámok..
  • A kamra –konzervek és más nem romlandó élelmiszerek, konyhai berendezések, konyhai textíliák...
  • Pince– ritkábban használt tárgyak, sportfelszerelések, konzervek, ...
  • Műszaki helyiség - tisztítószerek, tisztítóeszközök, szennyeskosár...
  • Kerti ház – kerti szerszámok, szerszámok, különféle kertészeti segédeszközök (Pl. virágcserepek, szubsztrátumok vagy vetőmagok)...

 4

 

A belső térbe kertes ház eredendően különböző tárolási megoldásokat, például állványokat, akasztórendszereket, polcokat vagy fogasokat tartalmaznak.

 

Mik azok a Jurhan polcok?

A csavarokkal behúzható rendszernek köszönhetően stabilak, szilárdak és hosszú élettartamúak.
Igazán nagy terhelést is elbírnak, a teljes teherbírásuk akár 875 kg is lehet - egyenletes terhelés esetén polconként 175 kg.

  • Tartós és hosszú élettartamú horganyzott acélból készülnek. 5 MDF polc felszerelhető a kívánt magasságban.

 

5

 

  • Elegendő helyet biztosítanak, mélyek és lehetővé teszik az egyes polcok összekapcsolását.
  • Egyetlen mozdulattal íróasztallá alakíthatók - egy hosszú munkapad polcokkal vagy 2 rövidebb munkapad.
  • Speciális állvány a gumiabroncsok számára kifejezetten a gumiabroncsok hatékony tárolására tervezték a fej feletti rekesz használatával.

 

6

Nyomon követni, hogy hol van mi

Ha Ön barkácsoló, akkor ezt tudja. Jobban megy a munka, ha pontosan tudja, hogy mi hol van. A múlt héten elkeveredett piros franciakulcs keresése senkinek sem a kedvenc tevékenysége. A szerszámai, szerkentyűi, eszközei vagy egyéb kellékei megérdemlik a saját helyüket - csak így tarthatja őket rendezetten, minden darab a helyén és mindig kéznél.

 

6

Kombináljuk ízlés szerint

Rendezze be a helyiséget, hogy minden egyes köbcentimétert a lehető leghatékonyabban használhasson ki. Kombinálja szabadon az egyes polcokat, hogy szükség esetén még több tárolóhelyet hozzon létre.

 

7

Használja a sarkokat

Hozza ki a legtöbbet a helyéből, ne feledkezzen meg a sarokmegoldásokról. Nagyobb terekben a sarokpolcok lehetővé teszik az oldalsó polcok hatékony összekapcsolását. Kisebb terekben hasznos tárolási megoldás lehet több és nehezebb tárgy tárolására.

 

99

Készítsen egy asztalt egy polcból

A Jurhan polcot könnyen átalakíthatja munkapaddá vagy 2 praktikus munkaasztallá, amelyek jól szolgálják majd a műhelyben bármilyen barkácsoláshoz. Falhoz vagy sarokba állítva - válassza ki az Önnek és helyének legmegfelelőbb lehetőséget.

 

102

 

Adatvédelmi beállítások

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait is használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban működő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés