Öltözőasztalok

Az öltözőasztalnak köszönhetően egy olyan helyet hozhat létre, amely csak magának való. A sminkasztal a napi rutin - a reggeli sminkelés, az ápolás, az esti sminkeltávolítás és a bőrápolás - során szolgál majd. Így mindent kényelmesen kézben tarthatsz, és igazán élvezheted a megjelenésed ápolásával töltött időt!

Paraméterek

Szín:

Anyag:

Öltözőasztalok

A praktikus öltözőasztalon rendezd el piperecikkeidet, ékszereidet és egyéb apróságaidat. A bőséges tárolóhelynek köszönhetően minden szükséges holmi tökéletesen rendezett - bármikor és mindenhol a helyén találja őket.

Adatvédelmi beállítások

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait is használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban működő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés